Како да направите Суши

Филе Мињон, шунка со сланина  и пријатна експлозија во стомакот. За љубетилите на месо, припремено од Нове, со љубов од Мајами. Уживајте!

[su_youtube url=”https://youtu.be/TqjDlvEumUk”]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк