СКОПСКО ЛЕТО Ве поканува на специјална програма

По повод одбележувањето на денот на државноста на Црна Гора

[su_slider source=”media: 949,950″ limit=”2″ link=”custom” width=”280″ height=”540″ title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”2″ speed=”5000″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

ВЕЧЕРВА во програмата на СКОПСКО ЛЕТО
Ексклузивен КОНЦЕРТ на МИРАН БЕГИЌ – виолина и БОЈАН МАРТИНОВИЌ – пијано (19:30)
и ОТВОРАЊЕТО НА ИЗЛОЖБАТА НА СЛИКИ “ВРВОТ НА ОРЛОВИОТ КАМЕН” на МИЛЕНА МИЈОВИЌ ДУРУТУВИЌ (20:30)

[su_slider source=”media: 951″ limit=”1″ link=”custom” width=”640″ height=”320″ title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

13.07 ПОНЕДЕЛНИК, Музеј на град Скопје, влезот е слободен.

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк