„POE:ТRI SLAM MACEDONIA“ НА „Д-ФЕСТИВАЛ“ ВО ДОЈРАН

На 17 јули (петок) од 18:00 до 20:00 часот

„Poe:tri SLAM Macedonia“ ќе гостуваат на „Д-Фестивал“ во Дојран.

***

Ќе настапуваат:

Елена Пренџова, Скопје
Игор Трпче, Прилеп
Перо Сарџоски, Тетово
Димитри Соле Љубин, Велес
Воислав Пехчевски, Берово
Симона Илиевска и Иван Илиевски, Битола/ Велес
Кети Јованова, Скопје
Славица Карова, Кавадарци
Виктор Јакимовски, Скопје
Мила Гроздановска, Скопје
Коста Карев, Гевгелија

Share Button