Домашно, од Крушево е…

Домашно е, од Крушево е… Саем на традиционални домашни и еколошки производи од Крушево. Саемот ќе биде во градскиот парк во Крушево.
                                               

На саемот ќе се презентираат и дегустираат: производи од шумски плодови, кори и тарана, сирупи и природни чаеви. Доколку сакате да дознаете повеќе дојдете на саемот за домашни, традиционални и еколошки производи. Домаќин на настанот е Асоцијација за економско истражување Finance Think, Општина Крушево со поддршка на Амбасадата на САД.

 

 

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.