СПОРТСКИ ВИКЕНД “ИЛИНДЕН 2015”

По повод националниот празник на Македонскиот народ и патриониот празник на “Илинден ” 2-ри Август. Општина Илинден под името “Ние навиваме за Македонија”, на 25 и 26-ти јули годинава организира традиционален СПОРТСКИ ВИКЕНД “ИЛИНДЕН 2015”. Во рамките на спортскиот викенд, ќе се одржи професионална велосипедска трка во должина од 100 км, велосипедска трка за рекреативци во должина од 5 км, штафетна трка, како и турнир во фудбал, шах, тенис и кошарка. Збогатите го овој спортски хепенинг со вашето присуство, заедно ќе уживаме во возбудувањето што ни го нудат над 800 спортисти во повеќе спортски дисциплини. Предвидената програма можете да ја погледнете овде! [su_slider source=”media: 1091″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”640″ height=”820″ responsive=”no” title=”no” centered=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider][/su_slider]

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.