12 Дизајнерски идеи за секој град

Ако ги има насекаде, населените места би биле по(добри) за живеење. Дизајнот е предназначен да го направи животот удобен, полезен и пријатен, затоа сме толку љубопитни да видиме креативни и професионални решенија, со кои битието ни се подобрува. Колку би било убаво да ги има во секој град…

 

Клупа – Кревет

Зелена WI-FI станица

Огледална ограда, се менува со сезоните

Светлина во теминте парковни алеи за велосипедисти и пешаци

Клупа, која може да се движи, така што кога е влажно или врне, да ја свртите од сувата страна

Клупа, стреа и скалило

Клупа-Маса

Декорација во форма на лале, а всушност столови…

Алтернативни клупи-лежалки

Станица, на која човек може да се полула, додека чека  автобус

Полнач за смартфони

 

2 во 1 – клупа и заштита за дрвјата

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.