Скопско лето 21-ви

Скопско лето -2015” во соработка со Амбасадата на Израел Ве поканува да го погледнете драмскиот текст на Тадеуш Слобоѓанек “НАШИОТ КЛАС”, кој ја разбранува светската јавност во изведба на најдобрите актери од Камери театар и Национален театар Хабима од Тел Авив – Израел.

На 21 јули (вторник), Македонски народен театар, почеток 20:00 часот.
[su_slider source=”media: 1167″ limit=”1″ target=”blank” width=”640″ height=”890″ responsive=”no” title=”no” centered=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider][/su_slider]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.