ФОТОГРАФИИТЕ НА АНТОНИО МОРА

Шпанскиот уметник создава уникатни слики преку двојно излагање – врз човечки лица додава природни пејзажи и чудесни архитектонски форми.

Тие се мистериозни надреални портрети, како да излегле од приказните… облините и линиите се испреплетуваат во прекрасен слики. Антонио Морати ги слива во едно човечките лица, природата и архитектурата, и секоја од неговите дела личи на сон.

[su_slider source=”media: 1299,1298,1297,1296,1295,1294,1292,1291″ limit=”8″ link=”lightbox” width=”640″ height=”780″ responsive=”no” title=”no” centered=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”8″ speed=”5000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.