14 ОРИГИНАЛНИ ДРЖАЧИ ЗА КНИГИ

Луѓето кои сакаат да читаат сигурно ќе ги ценат овие оригинални и забавни држачи за книги. Освен дека се корисни, тие можат да бидат и одличен украс во внатрешноста на вашиот дом.

Може да ги поставите на библиотеката во дневната соба, а исто така и на ноќното шкафче, заедно со неколку книги кои ги читате или сте во план да ги прочитате во најблиска иднина.

Видете ги и замислете кои се највредните во моментов книги кои би ги ставиле во слични држачи.

[su_slider source=”media: 1267,1266,1265,1264,1263,1262,1261,1260,1259,1258,1257,1256,1255,1254,1253,1252″ limit=”16″ link=”lightbox” width=”620″ height=”620″ responsive=”no” title=”no” centered=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”16″ speed=”5000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.