ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ НА КЕРИ БРИСТОЛ – ИЗРАЕЛ И ЉУПЧО БЛАГОЕВСКИ – МАКЕДОНИЈА

На 20 ЈУЛИ на СКОПСКО ЛЕТО – 2015 ќе имате можност да погледнете ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ НА КЕРИ БРИСТОЛ – ИЗРАЕЛ И ЉУПЧО БЛАГОЕВСКИ – МАКЕДОНИЈА во 20:30 часот на платото пред Меморијален центар на холокаустот на Eвреите од Македонија.

[su_slider source=”media: 1407″ limit=”1″ link=”lightbox” height=”840″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”20″ speed=”5000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Вкрстени импресии низ “ПРИЈАТЕЛСКИТЕ ОБЈЕКТИВИ” на Кери Бристол и Љупчо Благоевски, доловувајќи дел од секојдневниот живот и духот на Македонија и Израел.

“АN ISRAELI EYE ON MACEDONIA A MACEDONIAN EYE ON ISRAEL”

Посетете ја изложбата на фотографии на Кери Бристол – Израел и Љупчо Благоевски – Македонија.

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.