Интересни илустрации на Christoph Niemann

Артистот Christoph Niemann ги креира најинтересните илустрации користејќи предмети што ги наоѓа во својот дом…

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.