Како да направите микроскоп со помош на ласер?!

Сте се запрашале ли некогаш како да направите Микроскоп, всушност тоа е многу едноставно. Погледнете го видеото.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.