Направете сами остар нож

Научете како да трансфоримирате обичен нож за путер, во остар нож со кој може да јадете пилешки стек, бифтек или било каква храна од месо. Погледнете подолу на клипот и уживајте

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=i6Gesq3CeeA” width=”640″ height=”320″ responsive=”no”][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=EIsauUFIguE&feature=youtu.be” width=”640″ height=”320″ responsive=”no”][/su_youtube]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.