ДРИМON 3 фестивал – 23 јули 2015

Во четврток на ДРИМON 3 фестивал од 20:00 часот ќе можете да погледнете:

Експресивно геометризирана екскурзија со ликовниот уметник Горан Менков

и Алтернативното андерграунд стрип творештво на Горан Дачев

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.