Интерактивна средба со Ана Јовковска

Разговори меѓу меѓу интимното и општественото,
меѓу болката и слободата,
меѓу стравот и вистината,
меѓу љубовта и политиката,
меѓу јас и ДРУГИОТ…

„ПУЛСОТ на ВРЕМЕТО во АЛАДИНОВАТА ЛАМБА на ВИСТИНАТА“

Дојдете на ДримON, на интерактивна средба со Ана Јовковска, новинарка и активист, и една од најпрекрасните јавни личности кај нас, Владимир Мартиновски, универзитетски професор на Катедрата за Општа и Компаративна книжевност, и Билјана Тануровска Ќулавковски – магистер по културен менаџмент од ЛОКОМОТИВА – Центар за нови иницијативи во уметноста и културата.

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.