Под со ЛЕД диоди

Како да креирате спопствен „LED Display“ на вашиот под, многу интересно погледнете  🙂 

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=-l09hAqXgKo” width=”720″ height=”520″ responsive=”no”][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=EIsauUFIguE&feature=youtu.be” width=”640″ height=”320″ responsive=”no”][/su_youtube]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.