ПРАКТИЧЕН КУФЕР

Ова лето планирате пријатен одмор, но сè уште ги немате спакувано куферите?! Ви даваме прекрасна  идеја како полесно да се спакувате и да отпатувате.

Тимот на “Муабет” Ви поскаува пријатен одмор!

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.