Алма Идризи, Дарко Алексовски и Дарко Петрушев на ДРИМON 3

Љубителите на изложби ќе имаат можност да ја посетат изложбата СВЕТИОТ БАЛАНС на Алма Идризи и Процесот како уметничка практика и ефемерни секојдневни ситуации со Дарко Алексовски и Дарко Петрушев на ДРИМON 3, во сабота на 25 јули 21:00 часот.

 

 

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.