Концерт на Телонаука Совршена и Bernays Propaganda

ДРИМON 3 со голема возбуда Ви го најавува концертниот настап кој по пауза од 23 години, култната група „Телонаука Совршена“ ќе настапи во живо. Публиката ќе има ретка можност да присуствува на концертот, кој ќе биде во сабота, 25 јули на Летната сцена на Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга, со почеток во 21.30 часот.

Концертна вечер за историја, во која освен „Телонаука Совршена“, концерт ќе има и еден од најагажираните бендови кај нас „Bernays Propaganda“, во обновениот состав. Тие се концертно многу активни, а по настапот на фестивалот, ќе имаат и концерти низ Словенија и Хрватска.

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.