Весна Дунимаглоска и Давид Василев- Даво на ДРИМON 3 фестивал

На 26 јули, недела, ќе можете да погледнете:

Фотографска репортажа за Хатеритите, изолирана етничка група од Северна Дакота (САД) од Давид Василев Даво, 21:30 часот и Видео перформанс на Весна Дунимаглоска – „Water lilies“ од 21:00 ч на Летната сцена во Струга.

[su_slider source=”media: 1790″ limit=”1″ link=”post” width=”520″ height=”580″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

[su_slider source=”media: 1791″ limit=”1″ link=”post” width=”740″ height=”600″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

 

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.