СО ОВА ЖИВЕАЛИШТЕ МОЖЕТЕ ДА ПАТУВАТЕ НАСЕКАДЕ

Разгледајте го симпатичниот дом на 2 нивоа со сè што ви е потребно за пријатен живот!

kushta5

Со идејата да не дава пари за наем, Џоел Уебер од универзитетот во Тексас создаде удобна и оригинална градба на приколка, со одвај 45 квадратни метри. Ова креативно момче изгради мала пријатна куќа на две нивоа, во која има сè што е потребно за нормален и пријатен живот. Таа чини околу 20 000 долари, но Џоел секако со ова има заштедено за кирија. Всушност ова е многу практична идеја, да не зборуваме дека е и многу симпатична. Додадете го и фактот дека тој може да патува каде што сака, носејќи го својот дом со себе.

kushta4
kushta3
kushta2
kushta1

 


Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.