КОНЦЕРТ НА “ЉУБОЈНА” ВО КРУШЕВО

Вечерва, уживајте во македонската традиционална музика, проследете го концертот на Етно групата ЉУБОЈНА на Градскиот плоштад во Крушево со почеток во 20:00 часот.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=rizfaBLKI5U” controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”]

[su_slider source=”media: 1999″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”760″ height=”500″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.