ПРЕМИЕРА НА ПРЕТСТАВАТА “СТОЛОВИ” НА ЕЖЕН ЈОНЕСКУ

На 28 јули (вторник), во 20:00 часот, Македонски  народен театар, премиерно ќе ја изведе театарската претстава “Столови” на Ежен Јонеску. Претставата ќе биде подржана од манифестацијата “Скопско лето 2015”, Град Скопје и Министерството за култура.

11703415_990433234342226_4291642113142273881_o
Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.