Артистична облека од храна

Ви ги претставуваме свежите модни илустрации на Гретхен Роерс (Gretchen Röehrs), која употребува различни производи на храна за да создаде облека за своите модели.

Во секоја илустрација храната е подредена да го обвива човековото тело.  Во творбите на Гретхен откриваме како модата и храната можат да се надополнуваат.

Да ги видиме артистичките скици, коишто неминовно создаваат пријатно чувство.

[su_slider source=”media: 2031,2032,2033,2034,2035,2036,2037,2038,2039,2040,2041,2042,2043″ limit=”13″ link=”lightbox” width=”620″ height=”620″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”13″ speed=”5000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.