“МОНИСТРА” вечерва во Крушево

Македонската етно група МОНИСТРА вечерва со почеток во 20:00 часот, за прв пат ќе гостува на Градски плоштад во Крушево! 

Во склоп на  “Крушево етно град” (25-31 јули) на програмата ќе имате можност да проследите и концерт на гудачкиот оркестар “Уска Кан”, настап на КУД “Македонка” од Канада, Македонска фолклорна вечер, етно саем, повеќе изложби и пречек на коњаниците од Илинденскиот марш.

Крушево Ве очекува… Бидете дел од “Туристичкото востание”!

[su_slider source=”media: 2112″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”500″ height=”500″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

[su_slider source=”media: 2109″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”500″ height=”740″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.