Вечерва “CSPS JAZZ ENSEMBLE” на СКОПСКО ЛЕТО

ВЕЧЕРВА уште еден специјален џез проект на СКОПСКО ЛЕТО

со интернационалниот состав на “CSPS JAZZ ENSEMBLE”.

Премиерна изведба со авторски дела на Дејв Вилсон и Кирил Туфекчиевски.

Факултет за ликовни уметности – СУЛИ АН, 20:30 часот.

Влезот е слободен!

[su_slider source=”media: 2281″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”440″ height=”720″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

[su_slider source=”media: 2280″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”440″ height=”720″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.