Да – љубовта е едноставна

МАЛИТЕ НЕШТА ГИ ПРАВАТ ГОЛЕМИТЕ ЉУБОВИ!

За вистинската љубов не се потребни којзнае какви акробатски подвизи. Најминималното внимание, симболичниот подарок од срце, прегратката полна топлина, или грижата да не настине саканиот се доволни за  вистинските љубови. Овие цртежи најубаво ќе ви го доловат тоа скапоцено совршенство.

[su_slider source=”media: 2350,2351,2352,2353,2354,2355,2356,2357,2358″ limit=”9″ link=”lightbox” width=”680″ height=”500″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”9″ speed=”8000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.