Како вашето дете да ги засака бројките

Многу деца често чувствуваат одбивност кон математиката и бројките. Но благодарение на креативноста, лесно можете да го решите овој проблем и да ја направите математиката повесела од кога било. А воедно со овие наши предлози ќе успеете уште повеќе да ја разгорите детската креативност, а можеби и ќе откриете некој нов талент како кај вашето дете, така и кај вас. Сепак, да не заборавиме – Човекот учи додека е жив. Ужувајте!

[su_slider source=”media: 2330,2331,2332,2333,2334,2335,2336,2337,2339,2338″ limit=”11″ link=”lightbox” width=”680″ height=”740″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”11″ speed=”8000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.