Концерт на фолклорниот ансамбл “QUARTIERE VILLANOVA” – Каљари, Италија

Утре во 20:30 часот, Летна сцена на плато пред Конгресниот центар “Александар Македонски”, во соработка со

фестивалот “Илинденски денови”- Битола, ќе имате можност да го проследите  концертот на фолклорниот ансамбл “QUARTIERE VILLANOVA” од Каљари, Италија.

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.