ЦРТАНИТЕ ФИЛМОВИ ВО ВИСТИНСКИОТ ЖИВОТ

Цртаните филмови стануваат се повеќе популарни. Тие се дел од детството и спомените на сите нас… Ајде за момент да ги оживееме нашите јунаци.[su_slider source=”media: 2074,2075,2076,2077,2078,2079,2080,2081,2082,2083,2084,2085,2086,2087,2088,2089,2090,2091,2092,2093,2094,2095,2096,2097,2098″ limit=”25″ link=”lightbox” width=”700″ height=”500″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”25″ speed=”6000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.