Чарли и неговата сестра

На Чарли многу му е забавно со неговата сестра, што мислите дали домашните миленичиња се само миленичиња или пак може и да се каже и дел од фамилијата,во случајов може да се каже братче. Погледнете го видето што мислите??!!

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.