Ансамблот “Македонка” од Торонто гостува вечерва во Крушево

Вечерва со свој настап во Крушево Етно Град ќе се претстави Ансамблот “Македонка” од Торонто, Канада.

Бидете дел и од овој настан… на Градскиот плоштад, во 20:00 часот.

Воедно Ве потсетуваме да ја посетите изложбата на Староградски костими која се уште трае (до 10-ти август) во ,,Галерија Никола Мартиноски” – Крушево.

[su_slider source=”media: 2397″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”500″ height=”720″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.