Дечко и девојка во акција

Кога се возиме во лифт на сите ни е досадно. Чекаме да дојдеме  до посакуваниот спрат, приморани да се возиме со непознати во лифтот.

Дечково се одлучил да ја утепа досадата во лифтот  за 100%. Дечково почнува да пее во лифтот дури е полно со непознати луѓе. Почнува да води љубов со девојката многу страстно, глуми сцени од познати филмови (во случајов Spiderman). Сепак се одвива сето ова на мал простор! Доволно ви зборувавме за пракстерот Daniel Fernandez, можете да го погледнете неговото видео.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.