Фотографиите-спомени на Ана Ремаркхук

Ана Ремаркхук (Anna Remarchuk)  од Киев за да ги сочува спомените од својата баба, погледнете какви уметнички дела од нив создаде!

[su_slider source=”media: 2315,2316,2317,2318,2319,2320,2321,2322,2323,2324,2325″ limit=”11″ link=”lightbox” width=”700″ height=”700″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”11″ speed=”6000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.