Вљубени од деца…

Многу е ретко да си ја најдеш љубовта на својот живот во раните години и таа љубов да ја одржиш се до брак. Овој пар за првпат се вљубил во 5-то одделение. По толку години, сега веќе кога се постари, Џес се одлучува да ја овековечи оваа врска и да го добие судбоносното “Да”. Можеби на некого со долга врска како оваа, не му значи многу. Но, на Сем не му е толку едноставно. Тој сакал да го направи ова поспектакуларно, посебно. Затоа има снимено се.  Да видиме како би изгледало!

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.