Практични идеи за организирање на вашите марами

Ви недостига простор? Не можете да пронајдете која марама да ја носите денес? Ние ви прикажуваме практично организирани решенија. На овој начин секоја марама си има свое место. Погледнете! 🙂

[su_slider source=”media: 2429,2430,2431,2432,2433,2434,2435,2436,2437,2438,2439,2440,2441″ limit=”13″ link=”lightbox” width=”720″ height=”720″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”13″ speed=”6000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.