3Д калиграфијата на Толга Гиргин

Турскиот графички дизајнер и електро инженер Толга Гиргин (Tolga Girgin) продолжува да експериментира со калиграфија. Гиргин користи засенчување, сенки, перспективи и различни форми на размислување за да создаде три-димензионални букви.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=syhRseoBg9k” controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”]

[su_slider source=”media: 2417,2418,2419,2420,2421,2422,2423″ limit=”7″ link=”lightbox” height=”600″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”7″ speed=”6000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.