“Street art” љубов…

Наталија Рак (Natalia Rak) е родена 1986 год. Студира уметност во Полска. Таа е млада девојка која ја отвора скриената врата зад која го открива надреален свет исполнет со преголеми шарени растенија... Нејзините уметнички дела се мотивирани пред се од љубовта и насловени: “Љубовта е во  воздухот”, “Ромео и Јулија”… Нејзините престижни “street art” портрети можат да се видат на многу згради низ Европа.   


Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.