Духовити илустрации на Hyemi Jeong

Hyemi Jeong е илустартор. Таа создава духовити и креативни илустрации од секојдневните предмети за домаќинство.

Hyemi Jeong е од Северна Кореа. Студира Англиски во Канада како интернационален студент. Погледнете ги слатките илустрации!

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.