Да се биде љубезен е многу културно (Тест за љубезност Лондон)

Сите ние ги имаме тие денови, како да целиот свет е против нас.
Ние се чуствуваме како да ја имаме изгубено вербата за хуманост, и нема останато ништо добро во нашиот свет. Action продукцијата има смислено како да ги тестира случајните минувачи, колку се хумани, колку би помогнале на некоја стара женичка што влече 2 пати потежок куфер од неа. Сега ќе ви прикажеме едно интересно видео. Доколку ви се допаѓа кликнете на сподели(Share).

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.