Што ќе се случи со Ламборџинито откако ќе биде испрскано со топла вода?

За поседувачот на ова Ламборџини е нормално да ја има оваа патриотска фотографија од „Капетан Америка“.

Овој цртеж е многу добар самиот по себе, и го има нацртано германскиот уметник Рене Турек.  Прилично скапо фарабње. Но, сепак дозволено ни е да сонуваме. Секој сонува за неговото Ламборџини со „thermometric“ боја.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=h4LmDohrorw” width=”720″ height=”520″ responsive=”no”][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=EIsauUFIguE&feature=youtu.be” width=”640″ height=”320″ responsive=”no”][/su_youtube]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.