Концерт на госпел музика

На 6 август (четврток) ќе се одржи концерт на госпел музика “Howard Gospel Choir” од Сад, со почеток во 21:00 часот, Пацио, НУ Завод и Музеј.

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.