Реално шоу, Девојка ја пее Операта од 5-ти Елемент

Нејзиното име е  Victoria Hovhannisyan ја пее операта од филмот 5-ти Елемент тоа е “Il  dolce suono”. Многу извонредна изведба ова 13 годишно девојче има квалитетен глас. Можете да забележите еден од судиите игра во својата фотеља.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=d_Py9yzZCyg” width=”720″ height=”520″ responsive=”no”][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=EIsauUFIguE&feature=youtu.be” width=”640″ height=”320″ responsive=”no”][/su_youtube]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.