Суперхерои (фото)

Гледачите во целиот свет и понатаму најмногу ги сакаат  суперхероите кои владеат на филмските платна. Доказ за ова е следнава галерија на слики обоени со водени боици.

[su_slider source=”media: 2717,2719,2720,2721,2722,2723,2724,2725,2726,2727,2728,2729,2730,2731,2732″ limit=”15″ link=”lightbox” width=”560″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”15″ speed=”6000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.