И животните се кријат од дожд! (фото)

Љубителите на животни создале симпатични фотографии… како животните се кријат од дожд. Погледнете, ништо не губите, само може да добиете насмевка на вашето лице…

[su_slider source=”media: 2764,2765,2766,2767,2768,2769,2770,2771,2772,2773″ limit=”10″ link=”lightbox” height=”720″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”10″ speed=”6000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.