Nasa објави нови видеа од Земјата

Оваа видео е снименео преку интернационалната вселенска станица,а потоа е едитирано од Dmitry Pisanko кој исто така има монтирано и добар Soundtarack компониран од Ludovico Einaudi. Овој 4 минутен Тајм Лап e одлична синхронизација на кадрите со музика.

Неверојатната преспектива е фатена во видеото во кое може да се видат: громотевици, океани, нашите родни градови, поларна светлина и тн.

Овоа видео покажува каде ние живееме гледано од вселената.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=wgdbZhnFD5g” width=”720″ height=”520″ responsive=”no”][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=EIsauUFIguE&feature=youtu.be” width=”640″ height=”320″ responsive=”no”][/su_youtube]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.