Со помош на паметен телефон може да откриете бактерии

Извештаи на грип, епидемии на вируси само никнуваат. Обично, тоа зависи од лоша хигиена, која води до ширење на бактерии. Најголемиот проблем е до микроскопските бактерии кои не се гледаат со човечкото око. Но, верувале или не, со вашиот паметен телефон може да откриете дали вашиот тоалет е чист. Тоа што ќе го откриете ќе биде шокантно. Најпаметно е овој интесен трик да го користите почесто. Подобро е да бидете безбедни отколку подоцна да зажалите.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=UITRcw9t4zE” width=”720″ height=”520″ responsive=”no”][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=EIsauUFIguE&feature=youtu.be” width=”640″ height=”320″ responsive=”no”][/su_youtube]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.