Како да направите декорација за вашиот дом

Нешто за да го разубави домашниот декор. Сега Ана Ли ќе ни демонстрира како да ја средиме нашата дневна и да изгледа убаво. Потребни ви се: рамка од слика, сијалички, букет цвекиња. Погледнете го видеото подолу.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк