КОНЦЕРТ НА КАЛИОПИ ВО СКОПЈЕ

Концерт на Калиопи по повод отварање на манифестацијата Карпошево културно лето.

Утре, концертот ќе се одржи на плоштад “Делфина” , Влае. Почеток во 21:00 часот.
Концертот е на отворено без влезници.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=3FtHBhEGRDs” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”]

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.