ПРОМОЦИЈА НА 5 АНТОЛОГИИ

Сабота, 15 август во Битола – во Малата сала на Културниот дом,  од 11:00 до 12:30 часот. Ќе се одржи читање и промоција на 5 антологии: ПОЕЗИЈА ЗА ДУША 2 , ПОЕЗИЈА ЗА ДУША 3 , ПОЕЗИЈА И ПРОЗА ЗА ВОСХИТ 2 , ПОЕЗИЈА И ПРОЗА ЗА ВОСХИТ 3 И ИНТЕРНАЦИОНАЛНА АНТОЛОГИЈА.

[su_slider source=”media: 2666,2665″ limit=”2″ link=”lightbox” width=”720″ height=”540″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”2″ speed=”7000″][su_slider source=”media: 2666,2665″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”540″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”2″ speed=”7000″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.